Två timmar till nedsläpp

Om ca 2 timmar tar Rögle emot Färjestad. Det är riktigt tufft matchande just nu, tredje hemma matchen på sex dagar. Det är i det vassaste laget, både vad gäller spelare och även att locka folk till arenan. Det sistnämda berörde Hd i dagens tidning, där det stod att Vd:n Peter Hedlund var orolig och tyvärr tror jag också det finns belägg att vara det. Men det kan ni läsa mer om här.

Till dagens match återkommer Jeremy Colliton, men däremot är det osäkert hur det blir med Jacke, Högga och Lilja. Men jag tror att någon av dem medverkar i matchen. Penker tränade inte igår pga huvudvärk, kanske är det så att det blir målvaktsbyte ikväll. Hade faktiskt det lite på känn i lördags men det sker troligtvis ikväll.

Hoppas nu laget kan ta vid där man slutade senast i Göterborg för det var väl en av de bättre perioderna man spelat nu på ett tag. Om bara farten i skridskoåkningen kunde infinna sig, självförtroendet i powerplay och så sist men inte minst lite FLYT för en gång skull. Ett par skit mål, inga nya skador, att zebran på isen inte förstör mer för laget än vad Sjöberg gjorde i lördags.

Se nu till att ta er ut till arenan så vi tillsammans kan besegra Färjestad och den sudda ut den förbannade negativa hemmasviten och hjälpa laget till tre poäng.

Tyvärr utgår Bengan tipset denna gång också, tro det eller ej men han är sjuk igen:(. Krya på dig Bengan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0