Rögle föll tungt i mötet mot Södertälje

Sjukstugan Rögle lyckades inte mobilisera kraft nog att ge Södertälje en ordentlig match. Man höll väl hyfsat jämna steg i en halv period eller något men sen var det roliga slut. Även om det skapades lite chanser då och då, var det aldrig någon större fara för Södertälje.

Men med åtta spelare totalt borta kan man kanske inte heller begära mera av laget. Man kan ju bara hoppas att det inte är allvarligare med spelarna än att det åtminstone kan hamna någon på pluskontot tills på lördag.

Jämför man passningsspelet mellan Rögle och Södertälje skiljde det mil denna kväll. Södertälje visade stundtals upp fint klappklapp spel och fina överlämningar i anfallszon samt med betydligt bättre fart än Rögle.

Hände något med Christoffer Liljewall? Tyckte faktiskt han tillhörde en av de bättre, men såg honom inte alls i tredje perioden. Åström gick in och spelade på hans plats i första femman. Den killen må ju dominera i J20 men måste säga att jag tycker han ser blek ut när han får chansen i a-laget. Självklart är jag medveten om att det är något helt annat, allt går väl SÅ mycket snabbare i a-laget men då får man ju försöka med något annat. Han kan ju börja med närkampsspelet. Visa att han e tänd, smälla på i bytena han får, jobba som ett svin, jag menar det är ju ingen liten kille. 

Amar är ju lugnet själv men jag tycker att allt går långsammare i hans agerande för varje match och varför skjuter aldrig karln?

Nä, det här var inte kul, men som vanligt får man väl trösta sig med att både Timrå och Modo förlorade ikväll och att det är mycket kvar att spela om och sist men inte minst så kommer väl sjukdomar och skador även störa andra lag under seriens 55 omgångar.

Rögles tre stjärnor   1.Sjöberg   2. Bödker   3.Hjalmarsson

Hade kunnat ta med Tommy Enström som också gör det bra från sin något ovana position som back.

Se nu till att proppa i er esberitox, vitlök, echinagard och allt vad det heter och sprita hela omklädningsrummet och utrustningen så vi blir av med detta förbannade virus, och knyt nävarna så kör vi så det ryker på lördag i Göteborg med ett förhoppningsvis enormt stöd på läktarn får 20-års jubilerande AIA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0