Granak stor matchvinnare för Rögle

Rögle bortaslog Timrå med 5-4 i den på förhand mycket viktiga matchen. Men det var ingen bra match från Rögles sida, men man får ge beröm för kämpa insatsen, laget var i underläge tre gånger i matchen.

Stor matchvinnare hos Rögle var Dominik Granak som gjorde 2 mål och 2 assist riktigt klass spel från hans sida ikväll. Tror ni det finns någon möjlighet för Rögle att behålla honom nästa säsong? Kan bli mycket svårt tyvärr.

Men spelmässigt var det som sagt inte bra, tyckte farten saknades och både försvaret och Nihlstorp var mer än mänskliga ikväll, ja förutom Granak då. Man måste bli betydligt mer resoluta i egen zon inte en massa plottrande med pucken, ut med skiten ur egen zon bara. Även när andra laget lägger puckar mot mål så stå upp och försvara er målvakt, bort med dem bara. Tycker kapten Glimmenvall skulle käka taggtråd till frukost, lunch och kvällsmat han är alldeles för snäll framför egen kasse.

Nu är det som bäddat för en riktig holmgång i Lindab Arena på lördag hemma mot Modo. Modo som slog Luleå idag med 4-0 eller jag menar Foppa slog Luleå idag med 4-0, 2 mål och ett assist på honom idag 6 poäng på två matcher inte illa. Hur ska det sluta när han fåt 10-15 matcher i kroppen om nu foten håller? Hoppas nu verkligen folket kommer och stöttar laget mot Modo för att göra något vi inte gjort denna säsong. Nämligen vunnit tre matcher på raken.

Rögles tre stjärnor   1. Granak   2. Colliton/Sjöa 3. Jacke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0