Foppa toffelhjälte, ordnade två poäng till Modo

Foppa fixade två poäng till Modo i mötet mot Rögle. Men skulle egentligen mer vilja påsta att det var den svartvit randiga zebran Rådbjer som gjorde det. Så fruktansvärt dålig nivå på domaren i matchen, han stjäler två poäng från Rögle och ger dem till Modo. Har sen Modo en spelare som Foppa så är han ju knappast sen på att utnyttja det.

Men så bra som media vill göra Foppa tyckte inte jag han var. Visst han syns ju i poäng protokollet nu för tredje matchen i rad, men med all den istid och de kunskaper vi vet att han besitter tycker jag man minst sagt kan begära detta från honom. Men var var Foppa i andra perioden?

Det var där Rögle skulle avgjort denna match. Tyvärr blev det inte så utan man fick bara med sig 1-0 (Granak målade igen) inför tredje perioden. När sedan Rådbjer dömer som han gör är det ju som sagt bara att tacka och ta emot i Modolägret. Foppas kvitteringsmål är snyggt när han tempoväxlar och bryter sig förbi Amar och väntar ut Torpet och hänger den högt, MEN han skulle aldrig fått chansen. Det fanns två solklara utvisningssituationer precis innan i Modo zonen men zebran Rådbjer fortsatte med blinkäppen i handen och lät spelet fortgå.

När sedan matchen går till förlängning så träder Rådbjer in i handlingen igen och plockar ut Glimmenvall 2 minuter för interference, helt sjukt, men hela domarkåren ligger väl på knä för #21. Glimmenvall som är Rögles kapten får inte ens öppna käften för då får han en 10 minutare på köpet men i tidigare situationer i matchen när Modo varit missnöjda med domaren så kan #21 åka och slänga käft med Rådbjer utan att han åker på någon 10 minutare, men det är väl som man brukar säga skillnad på folk och folk.

Nä tillbaks med Börje Johansson på isen eller vad säger du Foppa?

Vad gäller Foppas kompis, Dan Hinote som gjorde sin första match i Modotröjan kan jag bara säga idiot! Hur f-n kan de värva en spelare som honom? Han om någon borde spela gratis, inte ens då skulle jag vilja ha honom i Rögle.