Laget från kringelstaden väntar

Matcherna duggar tätt nu och imorgon kommer ju Södertälje som bekant på besök i Lindab Arena. Södertälje som hitills varit en positiv överraskning i årets elitserie, i alla fall i mina ögon, 20 inspelade poäng efter 17 omgångar får väl ändå inte anses som så pjåkigt för "kringlorna". Södertälje är ju precis som Rögle kraftigt nederlagstippat av experterna på förhand, men det är stor skillnad på laget i år och ifjol, nye tränaren Peter Popovic verkar redan ha satt sin prägel på laget med en annan spelidé än Leif Strömberg hade ifjol.

Rögle som hade stort manfall på backsidan igår verkar tyvärr inte få tillbaks någon imorgon, ev Erkgärds som fanns på plats i hallen idag när laget tränade och verkade vara vid gott mod. Det kan kanske bli fler på pluskontot man vet ju aldrig men troligtvis inte. På minuskontot inför matchen tillkommer huvudtränaren Gunnar som åkt hem till Gävle av privata skäl och därför har Tommy huvudansvaret imorgon och vid sin sida får han R.H. Det kan ju tyvär även bli så att fler insjuknar när det går virus i laget men vi får hålla tummarna, om inte så blir det troligtvis också samma uppställning som mot Brynäs.

Södertälje har också de lite skador i deras trupp (F.Svensson, J Jakobsen, T Jaakola, J Bemström) men inget nytt efter Färjestadsmatchen utan de ställer upp med samma mannskap som senast.

Vad kan vi då förvänta oss för match? Jag hoppas laget krigar vidare på den inslagna vägen och visar upp ett bra målvakts och försvarsspel, spelar tight och att man denna match får utdelning på sina lägen. Förhoppningsvis är Bjurling i Södertäljekassen mer mänsklig än vad Markström var igår. Tre poäng och en negativ hemmasvit blir bruten och det hade kännts förbaskat skönt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0