0-0 i jämn tillställning

En jämn tillställning blev det i matchen mellan Rögle och Brynäs med 0-0 som slutresultat även efter förlängning. Tycker Rögle gör en mycket bra kämpainsats med endast 5 ordinarie backar och Tommy Enström som vikarierande sådan. Både kapten Glimmenvall och Granak hade både fått feber under dagen och sedan innan saknades både Erkgärds och Kempe. Men idag slet de verkligen som djur, vilket var positivt att se. Att man sedan inte får in puckuslingen, framför allt då i sista perioden får Brynäs tacka deras bäste spelare för dagen och mycket duktige målvakt Jacob Markström.

Penker var inte mycket sämre han, Penker som nu hållit nollan i 6 och 1/4 dels perioder eller ca 170 minuter om man så vill.

Ingen i laget föll ur ramen idag det var bra kämpaglöd ändå från målvakt och framåt, ett plus också till Enström som fick gå in med ganska kort varsel och spel back ihop med Bödker och han gjorde det faktiskt helt ok.

Micke Gath gjorde också han en bra match den bästa från hans sida på ett ganska bra tag nu, han kunde också blivit stor matchvinnare när han i slutminuten tråklade sig igenom 3-4 Brynässpelare med de mjölksyrefullaste ben man sett på ett bra tag i Lindab Arena och fick till ett bra avslut, men som så många gånger förr denna sista period räddade Markström skottet.

Kvällen vinnare var väl Timrå som var enda "bottenlag" som knep tre pinnar, så trots att vi inte fick med oss mer än en pinne ikväll var det inte mer än Timrå som knappade in.

Även om man vill ha tre poäng så ska man nog ändå inte vara alltför missnöjd, tycker detta var ett fall framåt på hemmais trots manfall på backsidan. Man får väl hoppas att det inte är den där förbannade svininfluensan som slagit till i laget och att fler spelare insjuknar till torsdags matchen mot Södertälje. Utan att det bara är någon lättare form av förkylning så vi kan få tillbaks några spelare istället annars kan detta bli tungt för vissa spelare.

Rögles tre stjärnor   1 Högardh   2 Gath   3 Penker

Svårt idag att dela ut stjärnorna, tycker många var jämnbördiga, men bara tre får plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0